Rólunk

Felfrissülés időseknek és fiataloknak.

A 6 hektáron elterülő, fákkal borított, parkterületen nyitott medencék csábítják fürdőzésre a látogatókat. A gyógyvizes medencék hőmérséklete 32-38 °C , a strand- és sportolásra alkalmas medencéké pedig 26-28 °C-os vízzel vannak feltöltve. A legkisebbeket pedig számukra kialakított gyermekmedencék várják, ahol biztonságos körülmények között pancsolhatnak.

A csúszdakomplexum négy pályája, melyből minden korosztály kiválaszthatja az igényeinek és bátorságának megfelelőt, felejthetetlen élményeket kínál. A hirtelen esésű kamikáze a bátrabb vendégeinknek ajánlott, a gyermek csúszdán akár többen is csúszhatnak egyszerre, míg az egyedülálló hagyma/ tölcsér csúszdán centrifugaszerűen pörögve érkeznek a vízbe.

A hagyma/ tölcsér csúszda és a kamikaze csúszda 12, a gyermek csúszda pedig 2 éves kor felett használható.

Egy vadonatúj pihenőtér a Joy Paradise, várja a kikapcsolódni vágyókat, ahol vendégeink a természet közvetlen közelségében adhatják át magukat a tökéletes pihenés élményének.
A biotó igazi felüdülést nyújt családosok és a fiatalok számára egyaránt.

Az elkülönített pihenőterek és mediterrán hangulatot sugárzó napozóteraszok mind-mind az intimitást, a nyugodt pihenést és kellemes kikapcsolódást segítik elő.

Fürdőnk a gyerekek számára számos szolgáltatást nyújt: izgalmas nyári gyerekprogramok, vetélkedők.

A mozgás szerelmeseit sportpályák valamint szervezett sport- és szórakoztató programok várják (strandröplabda, kézilabda, tollaslabda, strandfoci,asztalitenisz).

Loading Strand Carei